Sunday, 9 December 2012

Galaxy Camera - Dunia kamera digital terhebat

assalamualaikum & salam 1 malaysia...Baru-baru ini samsung telah melancarkan produk/tehnologynya yang baru iaitu Galaxy Camera.
seperti mana sama dengan nama produknya itu, fungsinya adalah lebih kepada kamera digital yang sungguh mengagumkan pengguna tambahan pula gadget ini tidak menggunakan system operasi seperti kamera lain dan ianya menggunakan system operasi mobile iaitu android jellybean 4.1..

so, dengan benda ni anda boleh menggunakan sepenuhnya fungsi mobile seperti mana smartphone lain yang menggunakan system operasi android... ianya mempunyai fungsi network secara 3g & wifi.. jadi, galaxy camera tidak lupa juga kepada berhubung dengan internet untuk melayari facebook, twitter dan sebagainya...

yang paling hebat ialah aplikasi instagram sudah tersedia dan aplikasi instagram untuk galaxy camera ini mempunyai advance camera setting yang tidak support ntuk device lain malah galaxy camera ini menyokongnya..

anda boleh lihat spec galaxy camera ini kat sini: http://www.samsung.com/my/consumer/mobile-devices/galaxy-camera/galaxy-camera/

BTW, Follow instagram kami!: http://instagram.com/bualkomputer


Artikel Berkaitan