Sunday, 26 December 2010

OnlineGames.net


Bermain game adalah satu hobi yang bagus untuk melatih minda kita supaya lebih aktif..
mengikut jenis game yang dikategorikan.. ada yang tidak mendatangkan langsung faedah2 nya... hanya sekadar seronok.. jadi anda perlu cube permainan yang baru.. tak kesah jenis permainan 3d ke 2d ke..
asalkan bole menghilangkan rase bosan..
kdg2.. bnyak main game pon akan rase bosan jugak..
dengan ini korang kenelah bertukar game yang korang main tu..

lagi senang korang main game yang online ni.. macam kat http://onlinegames.net/  senang korang pilih dan byak kategori dan jenis2 permainan yang disediakan... tapi yang simple2 jela...
yang setakan 2d.. kalau ade yang 3d pon.. korang kene install adobe shockwave..

sebab format game online ni biase nyer gunekan adobe flashplayer & sockwave atau lain.. bnyak plug2 yang baru ni..
kalau plug flashplayer korang x de lg.. klik sini download

ok la.. itu je yang sy nk share hari ni... enjoy ngn game simple ni..

Artikel Berkaitan