Saturday, 11 December 2010

PC Game: Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1


Per mainan yang lebih mencabar dan menarik yang bersesuaian dengan remaja atau dewasa dan tidak sesuai pada golongan kanak-kanak. Permainan ini mengikut jalan cerita sebenar  filem harry potter and deathly hallows bahagian 1. Selain itu permainan ini memerlukan grafik kad yg sepadan dengannya untuk paparan yg lebih menarik dan puas menikmatinya.

Info permainan:
(The Harry Potter dan Relikui Kematian) - Bahagian 1 videogame adalah yang paling mencabar, dari awal sampai akhir dengan tindakan dan memerangi.

Bermain sebagai Harry, anda berada pada urutan dijalankan dari pembukaan, berjuang untuk bertahan hidup pada quest putus asa dan berbahaya untuk mencari dan menghancurkan Horcrux Voldemort. Anda harus mengalahkan Death Eater dan Snatchers di urutan pertempuran epik di setiap kesempatan. Dengan hanya tongkat anda untuk perlindungan, saatnya untuk mengumpul sihir yang paling ampuh melawan serangan tanpa henti dari semua pihak.

Tidak ada pelajaran lagi, tidak ada lebih banyak latihan. Kali ini bahaya adalah nyata. Saatnya untuk melawan hidup anda.


Artikel Berkaitan