Sunday, 26 December 2010

Up traffic blog korang!!

hah.. bual komputer nak citer pasal blog pulak... tula.. pikir2 balek boleh rupe nyer sy ni nak citer pasal blog... mmg x de hal la.. bole la skit2.. lg pon sy ni baru lg dalam dunia blogging2 ni.. 
korang tau ape bende tu traffic.. huhahuha.. 
bg sesiape yang masih x tau lg taffic blog ni ape.. dan mane yg dah tau diam2 & bace lg..
traffic blog adelah perkataan yg nak mnyesuaikan dengan..contoh: blog tgh rmi bukak.. traffic naik.. wahh..
cmtu la... contoh ba[pe org yg dtg blog korang.. cntoh 100 org...

bagi nak memantapkan lg tahap traffic blog korang.. korang kene la banyak berposting.. jgn bersikap mls2 ni.. lain la sibuk mcam sy nih..:D
buat n3 yang best yang berkaitan dengan blog.. biase nyer bebas lah.. tp bual komputer lebih kpde komputer la..

rajin2 tinggalkan komen kat blog orang lain dan tinggalkan jejak di chat widget org tu.. n bile org tu komen blog korang.. balas komen tu.. layan diorang.. jangan sombong.. 

kekadang.. ade yang pakai autoblogwalking.. sebab nak senangkan keje.. mmg la menarik nampak nyer... tp korang tak tau la pe yang ade isi kt blog org tu.. korang just antar auto mesej kat chat box diorang je.. lebih baik korang bace entri best2 diorang buat tu...

aik?? mcm pernah sy tulis la ayat2 yg lebih kurang cm ni.. kt entri hari yg lps.. tp x pe la.. ni lain skit..
tp ape slah nyer ulang2 skit.. ok.. da penat.. 
salam sejahtera

Artikel Berkaitan