Saturday, 18 December 2010

Catat blog anda dalam senarai KITA KAKI BLOGGING!!

kali ni bual komputer nak post pasal ni.. kita kaki blogging and share link kat kita kaki blogging..!! selain bace entri kat kaki blogging, korang boleh share link blog korang pada bahagian yang disediakan iaitu BLOG LIST..
blog list baru dilancar kan semalam 17 dec 2010... korang boleh amik peluang ni nak mempromosi n memantapkan lagi trafik blog korang dengan berkongsi url link blog korang di blog list kita kaki blogging..

syarat yang disediakan kaki blogging.. jika korang nak masukkan blog korang dalam senarai kaki blogging (blog list) korang kene isi borang online dulu untuk daftar blog korang kat kaki blogging.. kemudian korang kene pastikan banner kita kaki blogging yang disediakankorang perlu letak pada blog korang.. kalau tak, dalam beberapa hari blog korang akan di padam dari senarai blog kaki blogging..

proses borang online dan proses untuk memaparkan blog korang pada blog list.. mengambil masa tidak lama.. hanya 1 hari atau 2... 

tidak lupa juga(( blog Bual komputer pun telah disenaraikan pada blog kaki blogging (blog list)...

Artikel Berkaitan