Friday, 17 December 2010

Nenek berusia 103 tahun mempunyai Facebook

jarang-jarang sekali kita dengar  orang yang mempunyai facebook sudah berusia jauh bezanya  dari kita... tapi facebook tak menghalang untuk umur yang sebegini :D.... haha... tapi saye tetap heran jugak la... memang best la kalau dapat nenek macam ni, bukan nyer setakat facebook, tapi myspace n laman web lain boleh join.. x pon amik dye jadi admin bual komputer... hahaha.. tekejut korang.. hahaha...


nenek ni kalau buat blog mesti cepat maju.. banyak budak2 support nenek ni... banyak follower punyerr..

gambar ni saye amik dari laman web yang menceritakan tentang nenek ni 103 tahun ade facebook n ade kuar kat surat kabar.. saye tgok pon terkejut.. memang mengadap gambar nenek ni je la... 

siap dengan ipad lagi tuhh..

nenek ni name die lillian lowe yang berusia 103 tahun yang mempunyai facebook.. nenek ni pengguna facebook tertua berbanding penggu facebook berumur macam orang tua korang..
lillian lowe dari selatan wales, britain. lowe membuka akuan dilaman jaringan facebook berkenaan..
nenek ni buat facebook bertujuan untuk senang nak berhubung ngn cucu dye.. bukanye nk cari laki baru.. hehe:D
die melayari facebook mengunakan komputer ipad yang midah dibawa kemana2 berbanding komputer riba,..
kata cucunya, nenek nya mempunyai daya ingatan yang masih baik..

nenek ni tak lain tak bukan asik layan facebook je la.. x brasap la dpur kalau mngadap sepanjang masa.. cucu x makan.. hahh..:D )) tai memang patut dibanggakan sebab mane ade org tua mcm ni layan bende2 mcm ni.. akalu ade pon segelintir jela.. orang tue saye pon x layan facebook.. x reti.. kecuali ayah la.. sbb dye keje pejabat dulu.. ibu pulak bile saye suruh blajar x nak.. nnt takut x masak asik mangadap pc je.. main game..  


Artikel Berkaitan