Thursday, 30 December 2010

Edit audio, music creator, edit imej dan macam2 lagi secara online dengan aviary.com

macam tak percaya ada laman web yang sediakan bnyak service percuma seperti edit imej, mackup imej, color, audio, music creator dan macam lagi..
laman web aviary.com menyediakan seperti yang diterangkan sy tadi.. bermacam edit yang kite boleh buat.. simple dan mudah...
selalunya laman web yang sediakan aplikasi online macam ni x sediakan bermacam fungi.. tetapi dengan aviary anda boleh edit audio, buat muzik sendiri, ubah suai imej, mackup2 imej, dan bermacam perhidmatan yang disediakan...

bukan itusaja... aviary menyediakan forum untuk anda berkongsi bermacam seperti tutorial atau lain yang anda ingin kemukakan... ahli yang berdaftar dengan aviary boleh melihat forum yang anda kongsi itu..

saye dah merasai buat audio sendiri kat laman web ni.. walaupun simple tapi memang best giler...
korang mesti kene mencuba untuk merasai kehebatannya...
dengan memilih bermacam2 jenis music seperti techno, drum biase dan macam2 lagi.. korang bole gabungkan semua jenis itu dan jadikan satu music yang best walaupun korang main bantai je...

yang lain sy blom cube lagi, cuma audio creator jela.. kalau nak tau lagi korang pegi la sendiri kat laman web ni.. http://aviary.com korang kene daftar dulu untuk memulakan semue editor ni...

Artikel Berkaitan