Thursday, 23 December 2010

tolong support bual komputer..yup...!!

haa...  kepade sesiapa yang singgah n yang slalu singgah blog bual komputer ni.. rajin2 la komen.. tinggalkan jejak sebanyak mungkin yang boleh... x la byk sgt.. stakat yang mmpu je la en.. x kan la sepanjang hari nk ngadap blog ni je.. tp ape salah nyer yang bermint nak layan blog ni habis2san... lagi bagus memantapkan lg trafik blog bual komputer yang tak seberape ni..


korang tolong2 la slalu bukak.. saye mmg slalu update entri yang terkini.. tutorial ke hape ke yang ringkas & best... info2 komputer terkini... x semestinyer tutorial en.. kalau pening kple n nak cari entri sebelum ni korang boleh pilih n klik kat bahagian kategori2 yang disediakan disebelah ni...

kalau ade pertanyaan komputer atau masalah komputer jgn segan2 tanyer kt page masalah komputer.. tgok jenis soalan la.. mungkin saye bole bantu.. tanye dengan jelas dan maksud yang senang paham... baru la saye bole paham n jelaskan semula...

kalau lupe blog ni.. cyehh.. mane bole lupe.. senang je.. bual-komputer.blogspot.com .. hah kan senang tu.. kalau malas nak taip.. search je kat pakcik google... search bual komputer.. search bual k je da kuar list tag kat bawah tulis bual komputer... dah tercatan pon...
ape pon korang kene lah slalu layan blog ni.. saye slalu update.. jgn risau........ tolong yehh.. ok..
salam.. baiii...

Artikel Berkaitan